Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

Bij Sporthelden van Meijel kun je kiezen uit verschillende onderhoudscontracten en servicepakketten . De onderhoudscontracten zijn de reguliere abonnementen waar je een keuze kunt maken uit 1 maand of 12 maanden, met of zonder groepslessen en in 3 verschillende leeftijdscategorieën (16-26jr, 26-65jr en 65+). De servicepakketten kun je afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden. 

Hebben jullie ook acties?

Jazekers, alleen zijn onze acties vaak bestemd voor de leden van Sporthelden van Meijel want dit zijn tenslotte de ambassadeurs van de club en die willen we graag belonen. Denk aan bring a friend acties (beloon jezelf met 1 maand gratis sporten door een nieuw lid aan te dragen voor een 12mnd abonnement), leuke gratis giveaways en inhouse evenementen. Ben je een nieuw lid, dan ben je ook meteen een ambassadeur van de club en kun je dus direct gebruik maken van deze acties.

Ik heb nog een contract bij een andere club, en nu?

Geen enkel probleem! Wij hebben een overstapregeling die ervoor zorgt dat je geen dubbele kosten hebt. Sterker nog, Het bedrag dat je betaald bij je huidige club wordt gewoon in mindering gebracht op de abonnementsprijs van Sporthelden van Meijel. Dit zolang als je abonnement nog loopt. Je nieuwe abonnement bij Sporthelden van Meijel  gaat pas in nadat je oude abonnement bij je vorige club is afgelopen*. (*alleen op vertoon van inschrijving en uitschrijving van je huidige club)

Ik kan een periode niet komen sporten, en nu?

Ben je geblesseerd en kunt daardoor niet gaan sporten of je zit voor een langer tijd in het buitenland voor werk of stage, dan is het geen enkel probleem om je abonnement voor minimaal een maand te laten bevriezen. Tijdens deze periode wordt er dan ook niet geincasseerd.

Betaal ik bij jullie inschrijfgeld?

Bij ons betaal je eenmalig €10,00 activeringskosten voor onder andere de toegangskey ! Je hebt ook de mogelijkheid om € 20,00 te betalen en dan krijg je behalve de toegangskey ook meteen een  uitgebreide begeleiding en persoonlijk trainschem

Kan ik ook sporten via de werkgever ?

Indien je werkgever aanbied om aan bedrijfsfitness deel te nemen (sporten via je brutosalaris) dan kan dit altijd bij Sporthelden. Wij zijn aangesloten bij nagenoeg alle bedrijfsfitness organisaties in Nederland. (oa Bedrijfsfitness Nederland, Benvitaal, HighFive)

Kan ik veilig en met toezicht bij jullie sporten?

Sporthelden is tijdens de ruime openingstijden voor 70% bemand en 30% onbemand. Buiten onze medewerkers is er verder altijd een grote sociale controle door de ambassadeurs van de club, de leden. Veilig en verantwoord bewegen, daar draait het hier allemaal om. Buiten de gecertificeerde beweeg en leefstijlcoaches hebben alle personeelsleden van Sporthelden van Meijel hun BHV certificaten. In het gebouw is ook een AED apparaat aanwezig.Tijdens de bemande uren is er dus voldoende (sociale) controle. Tijdens de onbemande uren is er altijd camera bewaking. Tijdens deze uren wordt geadviseerd om gebruik te maken van de de zenders voor de "paniekknop". Deze kun je tijdens het sporten met een keycord omhangen. Bij het activeren van de paniekknop worden de hulptroepen ingeschakeld. Zo zorgen we altijd voor een veilig gevoel.

Moet ik mijn groepsles reserveren

Reserveren kan en mag. Iedere les is feitelijk vrij toegankelijk voor iedereen. Zorg alleen dat je op tijd bent en dat je de les niet tussentijds verlaat. Het is altijd mogelijk om een korte technieksessie in te plannen voor een verantwoorde start.

Moet ik extra betalen voor live groepslessen?

Ja, bij Sporthelden van Meijel betaal €5,00 per maand extra voor de Live groepslessen. 

Kan ik ook een keertje proberen?

Natuurlijk, je bent altijd welkom om een keer een lesje mee te pakken of om een keer de sfeer te komen proeven in de vrije fitness. We horen daarna graag van je hoe je het hebt ervaren.

Zijn alle instructeurs gediplomeerd?

Het Sporthelden van Meijel team staat garant voor kwaliteit. De meeste instructeurs zijn specialisten op HBO-niveau. Alle instructeurs zijn ten minste CIOS-gediplomeerd en EREPS/FITNED gecertificeerd en geregistreerd. Verder wordt ons team aangevuld met maximaal 3 stagiaires (sport en beweging) per lopend schooljaar.

Hebben jullie ook Fysiotherapie?

Jazeker, en niet zomaar een fysiotherapie. Sporthelden van Meijel werkt  samen met Fysio&Sport uit Meijel. Specialisten op het gebied van (sport)fysiotherapie, revalidatie, echografie en manuele therapie

Kan ik na het trainen ook douchen?

Sporthelden van Meijel beschikt over moderne kleedlokalen met een ruime douchegelegenheid.

Ik wordt 26 jaar, en wat dan?

Heb je een jeugdabonnement (losse maand of 12 maanden) en je wordt vervolgens 26 jaar, dan zal Sporthelden automatisch en zonder vooraankondiging het abonnement omzetten naar een volwassen abonnement (tenzij anders afgesproken). Sluit je een jeugd jaarabonnement af in het jaar dat je 26 wordt, dan maak je eerst je huidige contract af en daarna wordt het automatisch omgezet naar een volwassen abonnement

Vanaf welke leeftijd kan ik bij jullie terecht?

Normaal gesproken kun je vanaf je 16e beginnen met sporten bij Sporthelden van Meijel. In eerste instantie alleen tijdens de bemande uren. We zorgen ervoor dat je snel op een verantwoorde manier zelfstandig bezig kunt zijn. Daarnaast adviseren we altijd om zoveel mogelijk aan de groepslessen deel te nemen. Dit maakt het sporten nog leuker. Ben je jonger dan 15, vraag dan naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Vanzelfsprekend hopen we dat dit niet gebeurt, maar mocht het wel zo zijn dan heb je rekening te houden met het volgende: Opzeggen kan maandelijks na afloop van je contract. Dit met inachtneming van 1 volle kalendermaand opzegtermijn. Bij voorkeur schriftelijk. Tussentijds opzeggen op basis van medische gronden of verhuizing naar een nieuwe gemeente buiten een straal van 20km Peel en Maas is ook mogelijk, echter met bewijs van (huis)arts of kopie inschrijving nieuwe gemeente.