Fit Leefstijl & Voeding

Vaak wordt een gezonde leefstijl verward met een dieet. Deze verwarring nemen we graag bij je weg. Een gezonde leefstijl is het vinden én vasthouden van de juiste balans gebaseerd op de zeven leefstijlpijlers en gezonde voeding is daar één van. Met jouw input bepaalt ik als  leefstijlcoach wat de nul-lijn is van je huidige balans tussen bijvoorbeeld voeding, bewegen, en ontspannen. Waarom? Een goede nachtrust is bijvoorbeeld net zo belangrijk als goede voeding, etc. Na deze analyse weten we precies waar meer of minder aandacht nodig is om nog lekkerder in je lijf te komen. Het is een heel natuurlijk proces en als je hier de tijd voor neemt ga je er enorm van genieten!

Voeding en sport heeft mij altijd al aangesproken. Na ongeveer 3 jaar werkzaam te zijn geweest in de thuiszorg als verzorgende IG, wilde ik wat anders. Namelijk mensen begeleiden op het gebied van voeding/sport. Nadat ik de opleiding fitnesstrainer heb afgerond, ben ik begonnen met de opleiding tot gewichtsconsulent. Bij Sporthelden van Meijel kan ik beide passies goed combineren in ideale omgeving. Wil je meer informatie of een gratis en vrijblijvend intakegesprek, vul dan op deze pagina het contactformulier in en ik neem zsm contact met je op. Groetjes Inge.


Welkom bij PuurNature. Met 1:1 coaching leren hoe je met 3 momenten per dag je leefstijl positief gaat veranderen. Gezond eten, verantwoord bewegen en ontspannen. Ik maak het een stuk gemakkelijker en leuker en het levert ook nog eens een boel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel. Mijn naam is Nicole van den Beuken en ik help je graag verder....

Jaren lang ben ik werkzaam geweest binnen de muren van Sporthelden in Panningen. Een premium sport en leefstijlclub in het Limburgse waar ik samen met mijn man tot januari 2022 ook eigenaar van ben geweest.  Meer dan 25 jaar heb ik mij hier met veel liefde en plezier bezig mogen houden het begeleiden van mensen die opzoek waren naar de beste versie van zichzelf.  Na de verkoop van Sporthelden heb ik  een half jaar lang helemaal niets gedaan. Na een aantal tumultueuze jaren was het voor mij en mijn gezin belangrijk om even op adem te komen, even helemaal niets. Hoe lekker was dat om de knop na al die drukke jaren even op "off" te zetten,. Heerlijk, even Me Time. Ik kreeg veel tijd om na te denken wat ik verder met mijn leven wilde gaan doen.

In 2012 verscheen het eerste boek van Richard de Leth, OERsterk. Een boek wat ik  al 10 jaar in mijn kast heb liggen. Ik ben me in deze periode meer gaan verdiepen in de OERsterk opleiding. Een preventieprogramma met als missie om minimaal 1 miljoen mensen oersterk te maken door een gezonde leefstijl. Dit op basis van drie belangrijke pijlers; ontspanning, verantwoord eten en regelmatig bewegen met de juiste mindset. Dit programma past zo bij mij dat ik uiteindelijk begonnen met de opleiding tot OERsterk Coach. 

Contactformulier