Over ons

Welkom bij de Sporthelden van Meijel

Wij maken bewegen weer leuk! De kernwaarden van Sporthelden van Meijel zijn helder: Gezonde leefstijl, betrokkenheid, kwaliteit, samenwerken en samen zorgen voor het feel good gevoel. Het Sporthelden van Meijel team, de uitgebreide faciliteiten en de nauwe samenwerking met verschillende partners zorgen ervoor dat we deze kernwaarden ook daadwerkelijk kunnen garanderen en waarborgen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Kim Daniels, samen met Nicole en Enrico vd Beuken eigenaar van deze Fitnessclub in Meijel. Een club waar we jou graag kennis laten maken met het Peelgeluk. (jij+wij = Peelgeluk). Samen werken aan je gezondheid in een prettige omgeving. Sporten bij Sporthelden van Meijel doe je samen en door de persoonlijke verhalen achter iedere held zichtbaar te maken verbinden we en helpen we elkaars doel te bereiken. 

De uit Meijel afkomstige Kim Daniels (afgestudeerd aan Fontys hogeschool HBO Sportkunde en erkend gewichtsconsulente) is van 2016 tot 2020 werkzaam geweest bij Sporthelden in Panningen. Begonnen bij Sporthelden als stagiaire en uiteindelijk fulltime instructeur/coach met een aansturende en coördinerende functie in deze toonaangevende club in Peel&Maas.  Nu als eigenaar van deze Meijelse club het eerste aanspreekpunt voor al jullie vragen. Word jij onze nieuwe held?

Het ontstaan van de Sporthelden van Meijel

Enrico en Nicole van den Beuken/Verkoelen, oud eigenaren van Sporthelden in Panningen en geboren/getogen Meijelnaren, zochten al langer naar de mogelijkheden om in Meijel een sportschool te gaan openen. Nicole had vroeger al haar eigen Aerobic Dans en fitness studio op de Kruisstraat in Meijel. In het verleden kregen zij vaak de vraag of we niets in Meijel konden beginnen. Om dit te kunnen realiseren hadden we twee belangrijke ingredienten nodig, de juiste locatie en de juiste mensen. Dit hebben zij uiteindelijk gevonden in de voormalige Nissan garage aan de Kalisstraat en in Kim Daniels. Deze combinatie moest gaat zorgen voor het juiste fundament van deze nieuwe club in het mooie Meijelse.